Posts

Showing posts from November, 2016

SHAKLEE CHANGE MY LIFE

Saya dulu nak jadi doktor, atau apa-apa bab kesihatan.

Masa berlalu m, terjebak dengan engineering tapi masih otak medik and kesihatan.

Termakan Shaklee dan terus terjebak dengan Shaklee😀

Dulu, tak pandai pon berniaga. Infact memang tak pernah fikir pon bisnes2 ni.

Dalam Shaklee saya diajar banyak benda.

Nak rezeki banyak, kene banyak menjaga hubungan.

Jaga hubungan dengan Allah setiap masa,
Jaga hubungan dengan parents,
Jaga hubungan dengan pasangan,
Jaga hubungan dengan cikgu

Nak suruh orang tahu kebaikan shaklee, nak tambah manfaat kepada lebih ramai orang, nak orang lain berjaya dengan shaklee,

Saya kene lebih banyak sharing. Minimum posting FB sehari 6x.

Semua orang saya shaklee kan. Sebab saya tahu dan saya nk orang lain tahu, SHAKLEE NI BAGUS.

Dan kini, 1 family saya Shaklee. Hahahha.

Jana income dan sihat selalu dengan shaklee.

Shaklee: creating healthier live

Your health and beauty consultant,
Nadimah Muhammad| 014-9408215

#shakleemeru #immunebooster #setkanak2 #nutriferon…

BISNES DENGAN MENTOR YANG BERJAYA

Jiran sebelah selalu cakap dengan kita kuat2. Kita pon lama2 akan ikut cakap kuat

Jiran kita orang yang rajin bagi makanan kat kita, kita pon akan rajin masak bg dia.

Nak buat bisnes dengan penuh semangat dan agresif?

Mestilah cari group dan bisnes yang marketingnya dan mentornya agresif. Agresif bagi ilmu, agresif buat sale, agresif convert customer pada ahli, agresif nak ahli dapat 3-4angka.

Baru lah kita pon akan turut agresif segala2.

Jadi nak bisnes , pilih mentor betul-betul.

Jangan pilih yang lemah semangat.
Jangan pilih yang slow motion.

Takut kita pun terikut sekali slow slow pastu missing in action.

Fight untuk November!

Nak berbisnes dengan team Nadim?
Saya mencari 5 orang mentee yang serius untuk 4 angka bulan ni.

Whatsapp Nadim di 014-9408215.