TESTIMONI RAWAT MASALAH SAKIT GIGI DENGAN OSTEMATRIX

Korang sakit gigi ke tu? Jom baca testikoni terbaru yang nadim dapat daripada customer nadim sendiri. 

Seperti yang nadim tulis dulu, nadim sendiri ada masalah sakit gigi yang teruk kan padahal dah pernah buat tampalan gigi. Ye lah, lubang kat gigi geraham kalau tak ditampal awal, memang akan menyebabkan lubang tu dalam sangat sampai menjejaskan akar gigi. 

So, nak buat rawatan akar memang mahal. Hampir seribu ringgit la kos dia dengan rentetan temujanji. Jadinya, nadim sendiri amalkan ostematrix dengan dose yang tertentu. Alhamdulillah, nadim dah tak sakit gigi lagi. Dan tak buat rawatan akar. Jimat banyak wehh. Ostematrix hanya RM 61 jer sebotol untuk bukan ahli. Kalau ahli macam nadim, jimat lagi 15%😍

Okay, jom tengok testimoni Nurul dan Kak Zura ni yer. Nurul masih single dan belum berkahwin, and kak zura dah pernah mengandung dan bersalin 6 orang anak. So dua kes yang berbeza, kalsium dalam badan pon berbeza. 

 Dan ni testimoni Nurul. Jimat RM 800! Sedangkan dia message nadim tu, nak tidur pon tak boleh asyik sakit gigi. And disebabkan sakit gigi terlampau, selera makannya terjejas sampai berat beliau turun 5kg!

Fuhh, kalau lagi lama sakit gigi boleh kurus jugak kan? Hihi. Tapi ia sangat mengganggu tugasan harian la pulak😆


Dan ni kak zura. Seorang yang susah nak telan ubat and pills. Tapi alhamdulillah, she managed to do it so dengan ostematrix ni. Sebabnya bentuk dia kaplet yang sangat mudah ditelan. 

Jadi, korang ada masalah sakit gigi mehla cuba ostematrix. Tampal gigi jer makan kos 3-400 ringgit yer kalau kat klinik gigi swasta! 

Jom dapatkan promosi ostematrix sempena October 2019. 

Whatsapp terus ke Nombor nadim 011-10408215. Penghantaran terus ke rumah anda jika berdekatan Jalan kebun, Sijangkang, Teluk Panglima Garang oleh nadim. Jika jauh, abang Gdex ade😁😁

Comments

  1. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete
  2. This comment has been removed by a blog administrator.

    ReplyDelete

Post a Comment

Popular posts from this blog

SUSU BADAN CAIR. NI CARA PEKATKAN SUSU BADAN

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

7 Zikir Mudah Menjemput Rezeki, kalau diamalkan anda akan terkejut Rezeki datang tak pernah HABIS !!