CARA MELEGAKAN SAKIT GOUT DENGAN CEPAT

Hai semua. Harini saya nak ceritakan sedikit apa yang anda boleh buat untuk melegakan sakit gout.

Ilmu ni saya dapat daripada seorang doktor pakar dan juga beberapa resipi daripada international natural remedies.

Bengkak gout yang teruk selalu bukan je buatkan kaki bengkak, sendi-sendi lain jugak akan ikut bengkak. Dan paling teruk, bila badan mula bertindak balas dan demam. Pada abah saya, bila demam memang akan jadi worse. Muntah, tak boleh bangun, tak boleh makan, BP pon akan naik.

Okey, jom tengok resipinya yer.

1. Jus peria
1 biji peria kecil
1 biji timun kecil
1 biji epal hijau
1/2 biji perahan lemon/limau nipis
Blend kesemuanya. Boleh ditambah ais dan disejukkan untuk diminum seharian.


2. Jus Halia
2 biji epal
1 biji carrot kecil
2 batang seleri
1/4 biji timun
1/4 lemon
1/2 inch halia

3. Air kelapa muda, minum setiap hari.

4. 1 sudu kecil Vivix

Moga bermanfaat. Jika berminat untuk dapatkan vivix, bolrh hubungi saya dengan segera.

Dapatkan hanya dengan RM 765.70 SAHAJA UNTUK 2BOTOL SEMPENA PROMOSI SEHARI SAHAJA PADA 16/9/2017.

Nadimah muhammad
Whatsapp 014-9408215

Comments

Popular posts from this blog

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SENARAI PANTANG LARANG G6PD

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN