KEKAL BERTENAGA DAN CERGAS WALAUPON MENYUSU 2 ORANG

Puasa hari kedua!
Orang lain dah 25 hari. Hihu. Nasiblaaaa

Harini sahur dengan nasi. Macam biasala. Ibu menyusu tak makan nasi tak sah. Kata nak jaga production susu kannnn..

Tapi nadim tambah jugak dengan air bancuhan performance drinks 600ml and ESP kurma 400ml. Amik kau, sahur 1liter air done! Sama macam semalam.

Kerana anak-anak punya pasal. Mama sanggup je minum air banyak walaupon waktu sahur. Hihi

ESP minum sebelum tahajud, performance minum lepas makan nasi😀

Alhamdulillah, semalam pass sehari dengan jayanya. Tak rasa macam puasa pon semalam. Kurang rasa kering tekak. And perut tak berkeroncong sampai petang.

Moga harini berjaya lagi!

Pada ibu menyusu yang jenuh berbuka puasa sebab tak larat, cubalah ambik ESP dan performance drink ni. InsyaAllah, mommies boleh berpuasa penuh setiap hari.

Jika mommies nak dapatkan ESP dan performance drinks, boleh terus hubungi:

Rakan Shaklee Anda
Nadimah Muhammad (Nadim)

♥ WhatsApp : 011-10408215
♥ FB Page: gerobok Sihat
♥ FB : Nadimah Muhammad
♥ COD : Jalan Kebun, Kg Kebun Baru, Teluk Panglima Garang, Kota Kemuning, Shah Alam, Subang Jaya dan sekitarnya

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Comments

Popular posts from this blog

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SENARAI PANTANG LARANG G6PD