HADIAH HARI IBU


Assalamualaikum semua. Ada yang masih tercari-cari lagi nak bagi hadiah apa yg special untuk hari ibu ahad ni?

Handbag dah bagi, telekung dah, periuk dah, tket flight dah. Tapi ada lagi yang masih belum mak kita dapat..

Jom tengok hadiah yg istimewa ni.




Vivix™ dirumuskan khas untuk ibu-ibu dan para wanita supaya sentiasa tampil lebih sihat, anggun dan awet muda tanpa sebarang masalah kesihatan.

Sering kita tengok mak sakit lutut, sakit pinggang dan lenguh2 badan bila umur semakin bertambah. Penyakit mak-mak pon semakin hari semakin banyak. Dulu takde kencing manis, sekarang dah bacaan gula lebih 20. Dulu tekanan darah normal, sekarang bp sampai tak boleh baca.  Mata pon mula dah kabur.

Yelah, mak kita semakin tua. Kita pon dah semakin tua jugak..kita pon dah rasa sikit sikit apa yang mak rasa. Kaki kebas, rambut gugur, muka mula bergaris halus.

Vivix adalah tonik penuaan yang mengandungi 4 rumusan bahan antioksidan yang tinggi untuk melambatkan penuaan.

Kita dah beratus tahun kenal Vitamin C.

Tapi Resveratrol (ekstrak utama Vivix) baru diuji secara intensif sejak 30-40tahun lepas.

Saintis mendapati ada banyak health benefits dari Resveratrol.

✅ Energy booster

✅ Anti ageing

✅ Cantikkan kulit (tinggi antioksida)

✅ Bantu kesihatan menyeluruh - bantu kawal paras gula, kurangkan sakit sendi, antiradang untuk kurangkan risiko stroke/ serangan jantung/ kanser

Ciri2 terbaik untuk menjadi pilihan hati ibu2.

Bila sekali baca kebaikan Vivix ke atas kesihatan, kita rasa macam this is too good to be true.

Saya pun mula2 rasa macam tu.

Sampai lah saya nampak kesannya ke atas abah saya - hilang sakit lutut, asthma dan gout yg bertahun2.

Dan diri saya sendiri - tak rasa letih langsung walaupun baby kerap bangun malam untuk menyusu. Saya tak tidur pun waktu siang. Sebab tak letih.

Vivix ada banyak published jurnal untuk kita baca. Bukan senang nak jadikan artikel layak masuk jurnal. Bukan hanya kajian di peringkat makmal syarikat.

Tapi diakui saintis di bidang tersebut. Maksudnya tak ada penipuan.



Ramai lah yang berebut2 nak beli Vivix sempena Mother's Day. Sebab dah taw vivix so special untuk ibu-ibu. Husband jugak jangan lupa bagi hadiah vivix kat isteri sebab dah jadi ibu pada anak2.0

Kalau ada yg berminat nak dapatkan Vivix, boleh whatsapp bila-bila okey.


ANDA BERMINAT UNTUK MENDAPATKAN VIVIX UNTUK HADIAH HARI IBU? 

Sila hubungi saya Nadimah Muhammad untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.

Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya.

Fb: Nadimah Muhammad
Instagram: Nadimah_Muhammad
Whatsapp: 0149408215

Comments

Popular posts from this blog

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SENARAI PANTANG LARANG G6PD