KAKI TERKUNCI ADALAH SIMPTOM PENYAKIT FIBROMYALGIA

Saya ada fibromyalgia..Saya selalu terkunci kaki.. mula2 nak jalan memang susah.. sebab kaki jem kat buku lali. Boleh ke saya ambik vivix?

Tergamam tengok soalan. Tak pernah dengar apa benda penyakit ni.  

Jom searching dulu. Google WEBMDdan doktor.



First time dengar FIBROMYALGIA 😱😱


NAK SEBUT PON TERBELIT LIDAH.

Nasib baik ada doktor and therapist dalam Ireach yang bantu. 

Apa itu FIBROMYALGIA?

Fibromyalgia adalah simptom kesakitan menyeluruh pada badan kerana punca utamanya adalah sakit seperti tusukan pada otot dan sendi. Tapi simptom ni tidak sama dengan penyakit athritis gout.

Few therapy diperlukan untuk mengelakkan masalah terkunci kaki dan sakit di beberapa point badan. Setiap orang tak sama. Kadang-kadang titik kesakitan tu boleh berubah ke tempat yang berbeza.

Dan sakit itu boleh jadi kekal untuk jangka masa lama, dan boleh jadi datang sekejap kemudian hilang. 

InsyaAllah dengan berkat konsisten terapi, elakkan stress, control emosi dan kemarahan, masalah ni akan hilang bak kata kak Nadiah yang dulu pon ada masalah sama. Bagi Nadiah, selain daripada physio, beliau jugak mengambil Vivix, ostematriks dan omega guard untuk membantu speed recovery. Nadiah ni adalah member Ireach Shaklee.



So sape yang ada masalah yang susah nak sebut ni,jom try vivix, omega guard dan ostematriks.

Vivix memberikan impak maksima kepada DNA dan jugak saraf badan dengan penghasilan tenaga maksimum pada mitokondria.

Ostematriks dan omega guard sememangnya diperlukan untuk tulang dan otot yang sihat kerana bekalan kalsium dan omega-3.

CARA ORDER SET FIBROMYALGIA

Sila hubungi saya Nadimah Muhammad untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.

Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya.

Fb: Nadimah Muhammad
Instagram: Nadimah_Muhammad
Whatsapp: 0149408215

Comments

Popular posts from this blog

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SENARAI PANTANG LARANG G6PD