WANITA 74 TAHUN TIDAK PERLUKAN PEMBEDAHAN KATARAK MATA

Masalah katarak mata yang teruk selalunya Doktor sarankan pembedahan katarak mata mesti dilakukan.

Namun, bagi wanita 74 tahun ini, pembedahan katarak mata sebelah kirinya tidak perlu dilakukan.

Jom ketahui bagaimanakah beliau mengatasi pembedahan katarak mata ni.Sabariah Binti Abdul Rahman, berusia 74 tahun, beliau menjalani pembedahan katarak mata kanan pada 8 Disember 2016 yang lalu. Pembedahan mata kiri pula dijadualkan pada 9 Januari 2017.
.

Selepas pembedahan pertama, Puan Sabariah mengambil Vivix dan Carotomax secara megadose bagi tujuan pemulihan.

Namun kesan lain yang beliau dapat selepas pengambilan secara megadose itu, ajaibnya beliau tidak lagi perlu menjalani pembedahan untuk mata kiri kerana didapati mata semakin sihat.
.

Lebih menggembirakan, selepas sebulan dibedah, sewaktu pemeriksaan susulan di Pusat Katarak MAIWP, didapati power kedua-dua mata saya semakin menurun dengan banyak.
.
Alhamdulillah, Puan Sabariah kini masih dalam proses pemulihan disebabkan faktor umur yang semakin meningkat. Beliau juga masih meneruskan pengambilan suplemen lain untuk kesihatan yang lebih optimum.

.

Kalau nak cuba turunkan power mata anda, tak salah mencuba sesuatu yang baik dan mempunyai kajian seperti di Shaklee.

Vivix Shaklee adalah suplement yang telah dipatentkan, mempunyai resveratrol dan polifenols serta beta carotene yang tinggi daripada lobak unggu untuk mengimpakkan sel saraf mata dan kornea untuk lebih sihat

Carotamax mempunyai 5 jenis karotenoid penting untuk penjagaan mata yang sempurna.


CARA ORDER SET KATARAK

Sila hubungi saya Nadimah Muhammad untuk mendapatkan konsultasi tentang set mana yang paling tepat untuk anda, tips dan cara pengambilan yang betul apabila membuat pembelian daripada saya.

Sekiranya anda berada di sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya, saya merupakan pengedar Shaklee sekitar Shah Alam, Petaling Jaya, Klang, Subang Jaya.

Fb: Nadimah Muhammad
Instagram: Nadimah_Muhammad
Whatsapp: 0149408215

Comments

Popular posts from this blog

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN

SUSU BADAN CAIR. NI CARA PEKATKAN SUSU BADAN

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA