SURI RUMAH KERJA SAMBILAN

Suri rumah dahulu hanya menjaga anak di rumah. Tidak bekerja atau bekerja sambilan.


Tuntutan ekonomi sekarang memaksa ramai suri rumah untuk bekerja di pejabat atau membuat kerja sambilan dari rumah.

Tapi tidak bagi Kak Tini.

Harini nadim nak cerita kisah kak tini. Kak tini ni merupakan seorang suri rumah yang bekerja hanya sebab dia memilih untuk bekerja. Bukan sebab terpaksa kerja untuk cari duit.

Ramai orang terpaksa kerja untuk dapatkan duit. Nak bayar kereta, nak bayar rumah, nak besarkan anak-anak. Makan pakai semua. Ekonomi sekarang dah tidak membolehkan suami seorang sahaja yang bekerja. Lagi-lagi yang nak disuapkan makan anak-anak ni ramai.

Tapi tidak bagi kak Tini.  Dia seorang suri rumah yang kerja dia suka-suka je jadi pembantu di pasar malam.

Anda tahu gaji dia berapa sehari?
RM 30 sahaja. Seminggu RM 120 sebab pasar malam 4 hari sahaja.

Dia kerja taw kenapa?

Sebab nak duit untuk beli vitamin Shaklee
Setiap kali dapat gaji, ada je dia akan topup vitamin dia dan sekeluarga. SEKELUARGA. Bukan untuk dirinya saje.

Tadi, dia cerita #shakleeeffect family dia.

Abang, macam mana kita ni nak teruskan ke makan Shaklee? Husband cakap, kenapa tak nak terus pulak. Kesihatan dah makin baik ni. Abang nak demam kalau makan vitamin C terus sihat segar bugar. 

Anak akak yang Nadim bagi sample Omega dulu, tak pernah pernah dia dapat no 1 dalam kelas, exam bulan ni dia dapat no 1!! Tak sabar dia suruh akak beli Omega guard dengan Cik Nadim. 

Anak sulung akak yang berhingus tu, memang dah campak terus kain lap hidung dia. Tak taw kemana dah. Kulit dia, kulit akak memang sangat berbeza daripada dulu. Dah takde jerawat, parut jerawat pon makin hilang dah ni. 

Akak dah selamat sedekah herbal blend kat cucu jiran yang eczema. Geram tak nak beli padahal rm27.50 je untuk sapu kat cucu dia. Merah habis pipi, tangan sampai berlubang2. Moganya serasi dengan baby tu. Anak akak kudis buta haritu, sekejap je dah hilang. 

Akak teruskan bershaklee. Gembira tengok anak-anak makin sihat. 

Huwaaaa..hang taw dak betapa Nadim rasa bertuahnya nadim jadi upline beliauuuu. BERMULA HANYA DENGAN 2 TIUB HERBAL BLEND SAHAJA. Dan sekarang, dia dah pon ada 3 tiub herbal blend, 3 tong kosong ESP, 2 vitamin C, 2 ostematriks, 1  omega guard!!

Tahniah kak tini. Anda memilih the right product untuk seisi keluarga!!

Kak tini memilih untuk bekerja kerana nak anak-anak dia sihat dengan mengamalkan suplement bagi melengkapi nutrisi lompong dalam badan dia, suami dan anak-anak. Dia tidak bergantung duit suaminya pon untuk membeli suplement. Tidak usik!

Inilah Shaklee effect beliau. Lebihan duit kerja daripada beli suplement, dia simpan untuk dirinya. Bulan lepas beli suplement, dia layak dapat bonus cash daripada Shaklee. Lagi bertambah duit poket beliau.

Kak tini buktikan dah, '' i choose to work, not i need to work".

keep it up sis!

Anda adalah salah seorang suri rumah yang ingin menjana pendapatan? Tapi masih tidak tahu bagaimana dan susah nak tinggalkan anak kecil?

Jom bersama saya, saya guide anda betul-betul untuk berjaya. Berjaya sihat badan, dan sihat ekonomi keluarga.


Kita berbisnes dengan Shaklee..modal permulaan hanya RM 69 sahaja!

Buat pilihan bijak, hubungi Nadim:
Fb: Nadimah Muhammad
Instagram: Nadimah_Muhammad
Whatsapp: 0149408215
COD: Meru, Kapar, Klang, Shah Alam

Comments

Popular posts from this blog

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SENARAI PANTANG LARANG G6PD

PANTANG LARANG PESAKIT GOUT