FEEDBACK YOUTH EXPERIENCE PARTY


Assalamualaikum semua. 14/4/2018 semalam nadim first time join YOUTH EXPERIENCE PARTY organised by salah sebuah team dibawah empayar Supermom

Ha, jangan tak tahu. Supermom merupakan antara geng shaklee yang besar jugak taw dibawah pimpinan Master Hadhatina dan Master Kamarul.


Setiap event di bawah supermom, semua orang yang berdaftar shaklee di bawah susur galur ni boleh join. Samaada yg percuma atau berbayar. Even event tu dianjurkan oleh sideline yang bukan group kita kalau ianya terbuka.

Ada jugak yang tak boleh join kalau tak memenuhi syarat minimum kelayakan macam Team Building Supermom. Ni untuk yang rank up supervisor dan ke atas je. Hoho

Okeyh, jom kita balik pada event YOUTH EXPERIENCE PARTY. BEST best bestttt. Best gila. Dahla in small group je. Kitorang dalam 10orang je. Anak-anak pon tak ramai semalam, syokla zayyad main mainan dah macam rumah dia dah dibuatnya.

Party ni sangat sempoi je. Tapi mulakan dengan sedikit penerangan ringkas la daripada Kak Nurul Hidayah, termasuklah Science behind youth. Ha, YOUTH bukan sekadar 100% semulajadi tapi, disokong dengan result klinikal yang memang langsung tak boleh disangkal taw.

Jarang skincare ada dua-dua syarat ni. Clinical dan 100% bebas bahan kimia. Selalunya salah satu je. Tapi, YOUTH ada dua-dua sekali. Impressive sangat.

Apa pon, dalam pada kak nurul dok cakap-cakap kat depan, nadim sebenarnya terpesona sangat tengok kulit dia. Cantikkkkkkk. Baru 2 bulan je dia pakai YOUTH. Jelessss tengok. Rasa macam dulu tengok takdelah secantik ni. Ahakzz

Eh sebelum tu korang tahu tak YOUTH SKINCARE ni apa?

Youth skincare ni diciptakan selama 8 tahun kajian yang berterusan dengan R&D yang sangat sangat ketat oleh para saintis dalam skincare. Saintis skincare yer. Specialize terus untuk bahagian skincare dan salah seorangnya adalah

Comments

Popular posts from this blog

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SENARAI PANTANG LARANG G6PD

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN