SET MANDIAN BABY KULIT SENSITIF

Hai semua. Harini nadim nak kongsikan 1 set terbaik punya untuk set mandian baby kulit sensitif.


Memandangkan sekarang ni, ramai baby yang ada masalah kulit sensitif and eczema, maka pening jugak ibu ayah nak cari set mandian yang sesuai untuk anak kan? 

Tersilap pilih, kulit akan jadi lagi merah, menggelupas, samaada kering atau berair.

Masalah kulit sensitif pada bayi ni kita boleh elakkan sebenarnya sejak daripada dalam kandungan lagi. Contohnya, ibu perlu jaga pemakanan dengan mengambil diet pemakanan yang betul-betul 'eat clean' dan bebas daripada gula putih berlebihan, gluten, dan makanan segera. 

Pengambilan supplement untuk bekalkan nutrisi yang padat sepanjang mengandung pon sangat bagus untuk elakkan masalah kulit sensitif.  

Tapi bila anak dah keluar, tak boleh nak buat apa lah. Kita boleh control dengan penyusuan susu ibu dan mandian anak-anak je la. Hihi. 

Untuk mandian dan krim, memang kene pastikan bebas daripada bahan kimia yang boleh merengsakan lagi kulit baby. 

Untuk itu, nadim perkenalkan set kelengkapan baby yang sangat tepat untuk anak yang berkulit sensitif. 

Tarraaa


Shaklee baby. Set ni ada 3 benda utama: 
1. Shakleebaby gentle wash (mandian)
2. Shakleebaby massage oil (minyak urut)
3. Shakleebaby soothing lotion (lotion)

1. Gentle Wash
✅ Diuji utk sensitiviti
✅ Lebih lembut
✅ Formula tak pedihkan mata

2. Soothing Lotion
✅ Kelembapan yg optimum
✅ Menenang dan melegakan kulit
✅ Mengembalikan nutrien kulit

3. Massage Oil
✅ Melembapkan dan melegakan kulit
✅ Menyuburkan rambut
✅Menenangkan bayi dan memudahkan tidur

Keistimewaan Shaklee Baby:
❤ Diuji Pakar Pediatrik
❤ Diuji secara klinikal
❤ Bahan semulajadi dan organik
❤ Tidak menimbulkan alahan
❤ pH seimbang
❤ Bahan yang disahkan organik

Diformulasi TANPA:
✅ Paraben
✅ 1,4-dioxan
✅ Natrium lauril sulfat (SLS)
✅ Warna tiruan atau wangian
✅ Phthalates
✅ Bisphenol-A (BPA)
✅ Formaldehid

Produk sabun untuk kulit sensitif ini adalah yang terbaru di pasaran Malaysia dan merupakan satu-satunya produk yang telus memberitahu setiap bahan yang digunakan secara terperinci. Janji Shaklee adalah SAFE, GENTLE and ORGANIC.

Anda bakal ibu? 
Anda bakal melahirkan zuriat? 

Jom tengok testimoni shakleebaby ni





Berminat untuk dapatkan set Shaklee baby untuk anak-anak atau hadiah pada yang tersayang?

Tunggu. Kami ada promosi bulan ni. Sape yang beli 2 set shaklee baby ni, anda layak dapat lagi 1 set percuma shaklee baby!!

Best ke best?

Dah tak boleh tunggu?

Okey jommm contact nadim

Rakan Shaklee Anda
Nadimah Muhammad (Nadim)

♥ WhatsApp : 014-9408215♥ Call / message: 011-10408215
♥ FB Page: gerobok Sihat
♥ FB : Nadimah Muhammad
♥ COD : Jalan Kebun, Kg Kebun Baru, Teluk Panglima Garang, Kota Kemuning, Shah Alam, Subang Jaya dan sekitarnya

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease


Comments

Popular posts from this blog

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SUSU BADAN CAIR. NI CARA PEKATKAN SUSU BADAN