VIRAL PRODUK SHAKLEE ROSAKKAN BUAH PINGGANG??

Setiap tahun ada je isu shaklee ni. Lepas satu, satu. Terbaru, artikel yang ditulis last year naik lagi di posting facebook. Beribu orang share viral produk shaklee rosakkan buah pinggang?? Betul ke? 

MARKETING FREE!!

RILEKS JER BILA ADA ORANG SHARE TU! 

Shaklee dan kontroversi tak pernah lari. 
Makin banyak, makin famousla shaklee, makin naik pulak sales! 

Marketing FREE beb! Setiap tahun berulang je cerita hampir sama. Sebab mereka tak faham. 

Yang penting, kita tahu apa disebalik Shaklee. 

KKM listed untuk semua produk shaklee. Tak mungkin KKM akan luluskan kalau suplement shaklee bahaya. 

Dannnnnn. Tak mungkin jugak BCOMPLEX SHAKLEE tersenarai dalam ESSENTIAL MEDICINE dalam KKM! 

Yup. Ubatan penting taw. Walaupon bcomplex tu vitamin je. Sebab bcomplex shaklee terbaik. Ada folic acid and lengkap dengan semua jenis vitamin B yang badan perlukan untuk keperluan especially saraf dan penukaran gula dalam makanan kepada tenaga. 

Eh mana nadim taw semua ni? 

Setiap yang bisnes, ada group support. Ilmu vitamin dan penyakit diturunkan  daripada mentor2, kelas nutrisi daripada pakar pemakanan dan jugak doktor perubatan. Bukan simply claim. Bacaan internet pon dah sangat sangat banyak. Klik je

Lagipon, tak boleh sesenang itu claim makan suplement boleh rosakkan buah pinggang. Sebabnya, selama berpuluh tahun engkau makan macam-macam dah. Tak pernah pon kau periksa tahap kesihatan diri dan buah pinggang kan? .

Takkan lah makan supplement dalam 7 bulan dah boleh rosakkan organ yang sihat secepat itu? Patutnya nak claim, kene ada bukti sebelum makan supplement, organ punya taraf macam mana, selepas makan supplement, organ punya taraf kesihatan macam mana. Baruuuulah adil!

Untuk pengetahuan juga, apa yang kita pakai setiap hari juga menyumbang kepada kerosakan-kerosakan pada badan dan organ. Nauzubillahhh. Deodoran, perfume, lipstick, bedak dan barangan harian. Setiap kandungan bahan kimia yang mudah meruap, hanya ambik masa 2 saat sahaja untuk masuk ke dalam pembuluh darah! Lagi cepat! 

Nak berjaya dengan shaklee mudah je, setiap hari timba ilmu. Dan rajin contribute dalam group. Kalau group tu bagus la. Hahaha. Group tak bagus, xdak ilmu gak. 

Bila ada ilmu, barulah takkan goyah ditiup angin! 

Kan kan?

Berminat nak sertai nadim dalam projek buat duit dengan Shaklee? 

Meh nadim guide. Kita ada proven mentor yang hebat2 taw! 

Rakan Shaklee Anda
Nadimah Muhammad (Nadim)

♥ WhatsApp : 014-9408215♥ Call / message: 011-10408215
♥ FB Page: gerobok Sihat
♥ FB : Nadimah Muhammad
♥ COD : Jalan Kebun, Kg Kebun Baru, Teluk Panglima Garang, Kota Kemuning, Shah Alam, Subang Jaya dan sekitarnya

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease


Comments

Popular posts from this blog

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SENARAI PANTANG LARANG G6PD

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN