HERBAL BLEND BANTU ANAK MUDAH TIDUR?

Bila papa outstation, zayyad kurang sikit manjanya. Takde lah sikit-sikit menangis mintak pujuk😅

Malam ni sangat mudah. PuKul 9.40 malam ajak masuk tidur pon dia redha je. Hihihi. Tapi masih lagi ajak mama main, padahal mata dah berat, sebab perut dah kenyang. Maklumlah, pisang berangan 2 biji, nasi sesenduk habis!

Layan je laaaa janji tak menangis, tak meraung. Mama pon rileks.

Tektik nadim as usual, ambik herba blend sapu dan urut lembut je berulang kali pada port sensitif untuk anak tidur. Ppoort ni berbeza untuk setiap anak yer. Macam zayyad, di tangan, leher dan belakang telinga. Bau dan rasa herba dalam herbal blend tu memang sangat membantu zayyad relax bila kene cara.

Tak perlu beli krim "mudah tidur" poon. Cukup herbal blend yang multippurpose ni atau baby massage oil dalam shaklee baby jer untuk kami sekeluarga. Hihi

Sambil sambil tu, memang nadim amalkan sejak dari Zayyad lahir lagi untuk baca almulk masa menyusukan Zayyad. Dia pon akan lebih tenang. Dan lali lah si anak, tidur lenaaa.

Yeayyy.. Keluar lah fon untuk buat kelas dan join kelas!

Jadi mama working at home, memang kene bijak dan supppperbijak. Kiki.

Love you my baby, zayyad zikri😍

Anda mencari krim yang multipurpose supaya tak perlu beli banyak- banyak krim?

Dan krim tu mestilah bebas bahan kimia bahaya macam paraben?

Krim tu jugaklah untuk atasi ruam anak?

Memang nadim sangat sangat suggest supaya gunakan krim herbal blend shaklee. Set lengkap boleh diambil bersama set Shaklee Baby yang ada baby massage oil, baby shower gel dan baby lotion. Semua ni sesuai untuk kulit anak yang sensitif.

Berminat, boleh terus hubungi Nadim di:


♥ WhatsApp : 014-9408215♥ Call / message: 011-10408215
♥ FB Page: gerobok Sihat
♥ FB : Nadimah Muhammad
♥ COD : Jalan Kebun, Kg Kebun Baru, Teluk Panglima Garang, Kota Kemuning, Shah Alam, Subang Jaya dan sekitarnya

Comments

Popular posts from this blog

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SENARAI PANTANG LARANG G6PD

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN