VIVIX UNTUK PASARAN MALAYSIA HALAL

Vivix kat Malaysia dikategorikan sebagai makanan dan berstatus halal yang diiktiraf oleh Jakim melalui badan luar negara, yakni Islamic Service of America.

Ni adalah sijil halal Shaklee terbaru tahun 2018. Setiap tahun renew yer. Bukan 2 tahun, bukan 5tahun.

Di USA, Vivix Shaklee dikategorikan sebagai Dietery Supplement.

Dua negara ni, dua-dua ada produk vivix.

Tapi kedua-duanya tak sama. Vivix kat USA rupa dia lain. Vivix kat Malaysia rupa dia lain. Bahannya juga tak sama. Ada negara yang penduduknya tak makan anggur kerana kepercayaan agama.



Bahan Utama VIVIX malaysia:
1. Muscadine grape (vitis rotundifolia)
2. European Elderberry (sambucus nigra)
3. Polyganum Cuspidatum
4. Purple carrot

Ingredient lain:
Sorbitol, air, glicerin, perasa semulajadi, silikon dioksida, asid sitrik, serbuk jus epal, serbuk jus blueberry

Dan nak tahu, produk tu untuk negara mana?

Tengok pada label. Jangan beli produk negara selain Malaysia kalau anda seorang Muslim😊

Shaklee, antara company yang sangat komited menghasilkan yang terbaik antara yang terbaik untuk setiap penggunanya termasuklah isu halal dan haram, keberkesanan dan klinikal study

Nak tengok vivix negara lain? Kejap yer. Kene masuk website Shaklee negara lain dan nasib baik Google ada option terus translate ke English😊. Sebab nadim takde pulak beli vivix negara lain untuk nak snap gambar real life ni. Gambar atas ni gambar Vivix yang dah pon habis kat rumah nadim.

Tunggu i berpantang nanti baru lah beli vivix lagi😊. Mengandung tak boleh ambik vivix yer.

Tengok gambar terus tahu kan, ni Vivix daripada Japan. Boleh terus search kat shaklee Japan. Pandaila uols tekan button translate kat Chrome tu yer. Tak pon cari orang yang belajar bahasa Jepun. Hihi

Untuk VIVIX US, ada banyak pilihan. Samada Vivix normal atau Vivix kosher. Liquid atau soft gel. Boleh terus baca link ni

http://m.shaklee.com/us/en/shop/healthysolutions/cellularaging/product-_p_vivix_p_



Ni pulak untuk Vivix Canada. My ex-boss masa kerja dulu taknak beli Vivix Malaysia. Sebab dia suka Vivix Canada. Because he is Canadian. Non-muslim yer.

Nak amalkan vivix? Dan anda seorang Muslim?

Here are the knowledge that u shud know.

Jom vivix!

Klik je wasap nadim utk purchase Vivix Malaysia sahaja😊

www.wasap.my/60149408215
Nadimah Muhammad

Comments

Popular posts from this blog

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SENARAI PANTANG LARANG G6PD