HADIAH TUKAR PUCUK PIMPINAN NEGARA: BERAT TURUN 17KG!

Nak turunkan berat badan, hanya jadi impian? 

Susahnyaaa nak kene kawal makan ni! 
Mulut asyik nak mengunyah je, angan-angan je la nak kuruskan badan tu. 

Ouh tidak lagi! 

Dulu Malaysian sukar nak ubah politik negara, harini negara kita betul-betul dah berubah. 20 tahun! Pon boleh ubah. Ni kan pulak diri kita sekadar nak kurangkan berat badan! 

Ha, sini nadim nak cerita sikit. Husband kawan nadim ni dia tak nak pom turunkan berat badan. Takde dalam minda dia pon. 

Tapi lepas hampir 2 bulan, dia mula perasan kawan-kawan semua tegur dia dah semakin kurus! Leher dulu tak nampak pon, sekarang dah nampak wei. 

Apa lagiii. Tanpa lengah, dia naik penimbang la! 17kg loss! Fuhhhhhhhh. Macam tak percaya kan? Ha, tulah dia. Saiz seluar dulunya saiz 36-38, kini beliau dah pon pakai seluar saiz 30-32! Hebattt. Banyak inch loss ni. 

Nak tahu apa rahsia dia? 

Makan tetap sama!
Minum tetap sama!
Takde exercise!

Rahsia dia adalahh...............

Beliau mengambil 2 supplement shaklee. Vivix dan ESP. ESP diambil ketika bersarapan untuk memberikan rasa kenyang dan tenaga setiap hari, vivix pulak diambil sesudu sehari sebelum tidur. 

Vivix ni isteri dia paksa suruh ambik untuk membantu sel badan dia yang dah penat bekerja 1 hari kan. Nak husband sihat selaluuu. Sayang laki, vivix kan! 


Alhamdulillahhh, turun 17kg tu bukan senang taw. Dahla dia takde plan pon nak kuruskan badan. Ni kalau ada plan, and betul-betul jaga makan, kurangkan makanan karbohidrat dan lebihkan serat, sayur and protein, mesti berat dia lagi banyak turun. 

Dah turun ni kan. Alang-alang beliau teruskan je! Dia dah mula minum air kosong 3 liter sehari sekarang ni. Bila minum air kosong, automatik kuranglah minum air manis-manis. Perut pon tak sentiasa lapar bila sentiasa terisi dengan air. 

Dan... Dia dah mula makan banyak jenis buah setiap hari. Ke arah hidup yang lebih sihat katakann. No more junk food, no more unhealthy snacks! Lapar je, makan buah😍

Fuhhhh..cayalah husband Yani ni. Gambar ni masa kitorang beraktiviti YOUTH haritu. Yani bersweet-sweet dengan husbandnya dalam Youth Party Experience.  

Makan shaklee, bukan dapat sihat je. Berat badan makin turun, cara pemakanan pon semakin berubah ke arah makan secara sihat, tinggalkan makanan yang tinggi gula dan kalori. Bagus sangat! Nanti start exercise pulak. 

Mesti 2 bulan lagi, berat husband Yani akan capai berat Ideal! Jom sama-sama kita doakan!

Ha, sape yang nak cuba kuruskan badan tu boleh lah cuba ambil ESP dan Vivix ni yer. 


ESP ni merupakan minuman berprotein tinggi yang membantu berikan kita tenaga setiap hari..walaupon tak makan nasi, kita tetap bertenaga. Lagi-lagi kalau diambil masa bersahur. InsyaAllah kurangla rasa nak melepek keletihan la setiap hari tu. 

Malaysia kan dah berubah harini. Kita pon mesti berubah ke arah yang lebih sihat. Minum ESP setiap pagi mengawal kita daripada nak makan makanan yang macam-macam termasuklah makanan manis. 

Sebabnya, PROTEIN daripada ESP ni cukup lengkap dengan asid amino yang badan perlukan untuk menghasilkan sel yang lebih sihat. Otak pon semakin cerdas untuk berfikir dan menolak makanan tak sihat😊


Sesudu vivix mampu untuk membetulkan sistem badan kita yang dah beberapa tahun tak diservis. Insulin yang mula kurang berkesan, akan jadi semakin berkesan untuk tukarkan gula dalam makanan kepada tenaga. Sel badan yang semakin lemah kini bertenaga untuk melawan radikel bebas yang datang menyerang. Saluran darah yang makin sempit kembali besar. 

Dan vivix serta ESP ni sangat bagus untuk diambil oleh mereka yang ada sejarah penyakit 3 serangkai taw. 

Jom cuba sekarang!

Malaysia baru,
Saiz badan lebih ideal,
Berat badan semakin ideal,
Badan lebih sihat bertenaga! 

Bagi anda yang nak berubah ke arah lebih sihat, sila terus hubungi saya di:


Rakan Shaklee Anda
Nadimah Muhammad (Nadim)

♥ WhatsApp : 014-9408215♥ Call / message: 011-10408215
♥ FB Page: gerobok Sihat
♥ FB : Nadimah Muhammad
♥ COD : Jalan Kebun, Kg Kebun Baru, Teluk Panglima Garang, Kota Kemuning, Shah Alam, Subang Jaya dan sekitarnya

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Nak terus order Vivix dan ESP? 

Boleh terus klik sini
Inginkan penjimatan lebih? 

Hubungi terus details di atas untuk dapatkan keahlian PERCUMA dan potongan diskaun 20% + 5%. Sah bermula 11-13 mei 2018. 

Bertindak segera! 

♥ WhatsApp : 014-9408215♥ Call / message: 011-10408215
♥ FB Page: gerobok Sihat
♥ FB : Nadimah Muhammad

Comments

Popular posts from this blog

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SUSU BADAN CAIR. NI CARA PEKATKAN SUSU BADAN