KRIM UNTUK RUAM BABY

Musim panas ni, ruam anak-anak makin menjadi-jadi kan. Lagi anak baru lahir. Kesiannyaa. Sini nadim nak kongsikan 1 krim special untuk atasi masalah ruam baby

Setiap kali lepas mandi, 

Rutin wajib untuk anak-anak, nadim akan sapu 2 benda pada mereka ni. 

Minyak untuk elakkan kembung perut, 
And herbal blend untuk elakkan ruam panas atau ruam pampers. 


Sebenarnya daripada Zayyad belum lahir lagi nadim guna herbal blend ni. Tapi tak konsisten. Sapu kat perut yang berstretching stretching. Gatal! Sapu ni tak gatal dah. Kalau luka pon sapu ni je, insyaAllah luka tu cepat baik and kurang berparut. 

Best sangat herbal blend ni. Dan penting, dia tulis NO PARABEN. Kalau semak senarai bahan herbal blend pon takde bahan yg boleh buat kulit kita jadi rosak dalam masa terdekat atau jangka masa panjang. Dan ianya, BERKESAN! 

Rm 37 je. Nampak macam gempak takut mahal kan? takkk. Ni murahhh je. 1 tiub ni berbulan boleh guna. 

Nak cuba herbal blend untuk kulit anak2 ruam atau kene campak?

Tunggu dulu! 

HERBAL BLEND MULTIPURPOSE CREAM dirumus khas menggunakan 100% bahan semulajadi yang selamat digunakan oleh bayi dan orang dewasa. 

Rasa menthol yang sejuk-sejuk dan nyaman serta tidak melekit akan memberikan rasa selesa kepada bayi.

Lebih banyak kebaikan hanya dalam 1 tiub. 

Kata mereka,
" lepas gunakan herbal blend secara konsisten, anak jarang kena ruam. Kalau kena pun, tidak teruk dan tak lama "  -- Puan Farah, Kinrara

" ruam susu di pipi anak hilang dalam masa 4 hari je!! Menjadi la herbal blend ni. " -- Puan Wanie, Puchong

" sesuai dijadikan krim harian anak. No more membazir beli lotion dan diaper rash. All in one! So jimat " -- Puan Hanizah, Putrajaya

" stretch mark tak ada!! Walaupun kerap menggaru " -- lily 

"
Disahkan eczema sejak umur 2 bulan. Habis 1 badan merah-merah. Kesian tengok. Macam-macam jenis ubat hospital dah guna sebab maknya kerja farmasi. Sabun pon dah tukar macam-macam. Lepas guna first time, merah makin banyak. Stop tapi continue sapu, lama-lama makin okey. Alhamdulillah, sekarang dah bebas eczema " .. Puan Noradilah


Jadilah ibu bapa bijak. SAY NO TO PEMBAZIRAN. 1 krim untuk pelbagai kegunaan 😎

Dapatkan sekarang! 

Rakan Shaklee Anda
Nadimah Muhammad (Nadim)

♥ WhatsApp : 014-9408215♥ Call / message: 011-10408215
♥ FB Page: gerobok Sihat
♥ FB : Nadimah Muhammad
♥ COD : Jalan Kebun, Kg Kebun Baru, Teluk Panglima Garang, Kota Kemuning, Shah Alam, Subang Jaya dan sekitarnya

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Comments

Popular posts from this blog

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SENARAI PANTANG LARANG G6PD

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN