TESTIMONI YOUTH SKINCARE UNTUK KULIT SENSITIF

Ramai dah nak mencuba Youth skincare sejak dia mula dijual secara besar-besaran di Malaysia. Nak tengok lebih testimoni youth skincare untuk kulit sensitif supaya lebih percaya?

Jom ikuti kisah perkongsian daripada Puan Royanty Baruddin. 

KESAN MEMBERANGSANGKAN SEAWAL 14 HARI PENGGUNAAN YOUTH SHAKLEE

Assalamualaikum .... saya Royanty Baruddin. Ummi kepada 3 orang cahaya mata, seorang anak lelaki berumur 12 tahun dan kembar perempuan 6 tahun. Saya berumur 41 tahun.
.

Saya seorang ibu yang bekerja. Saya mempunyai kulit wajah yang berminyak di kawan zone T, Pori-pori terbuka dan selalu naik jerawat pasir.


Kulit muka saya sensitif tak berani dan mencuba sebarang skincare. Masa tengok shaklee mengeluarkan YOUTH Skincare, saya tergoda nak mencuba. Itu pun setelah tengok banyak testimoni yang positif walau pun guna dalam waktu yang singkat.
.

Alhamdulillah setelah menggunakan selama 14 hari, saya dah nampak effect yang memberangsangkan. Muka saya dah tak berminyak lagi, pori-pori semakin mengecil dan kulit muka terasa lembut dan segar je.
.

Kini tak perlu nak filter-filter bila nak upload gambar. Keyakinan itu datang sendiri dan tak perlu untuk menipu diri sendiri. Tampil yakin di hadapan tapa ragu-ragu.
.

Terima kasih shaklee. Ini la cerita shaklee effect saya.

Berminat nak mendapatkan Youth Skincare? 

Ye, jangan ragu lagi. Youth skincare adalah regimen kecantikan yang patut anda cuba. Tanpa bahan kimia yang berduyun-duyun dalam kebanyakan produk kosmetik dan skincare, dan dibuktikan bukan sahaja dengan testimoni, tapi dibuktikan melalui ujian klinikal dan sangat sangat komprehensif. 

Hubungi saya sekarang! 

Comments

Popular posts from this blog

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SENARAI PANTANG LARANG G6PD