10 SEBAB KENAPA NADIM PILIH SHAKLEE SEBAGAI BISNES UTAMA

Hai semua. Ramai yang tertanya-tanya, best ke buat shaklee ni sampai eamai sangat orang join shaklee lately. Jom nadim kongsikan 10 sebab kenapa nadim pilih shaklee sebagai bisnes utama nadim.

1. Nadim dah rasa shaklee effect yang terbaik selepas amalkan supplement shaklee. Mencegah lebih baik!

Bila dah amalkan supplement shaklee, kesihatan diri dan keluarga semakin baik. No medicine in our house😍

Betul, dulu punya la resdung teruk gila. MC setiap bulan, bersin setiap minggu, tisu kotak refill setiap bulan. Dan paling tak best, tak confident.

Sampai lah jumpa Shaklee, baru 2 minggu amalkan set resdung, selsema pon tak mau datang. 5 tahun dah setia dengan set ni. Alhamdulillah, memang kesan yang superb!

2. Bisnes Shaklee tak perlukan modal besar. Hanya daftar ahli RM 68.90 sahaja, mulakan dengan amalkan untuk diri sendiri, terus join buat bisnes.

Daftar ahli nak makan sendiri je pon boleh. Tapi kalau nak terus mulakan bisnes, pon boleh dan tak perlu bayar apa-apa lagi dah.

3. Tak perlu modal untuk beli stok. Ramai orang ada masalah modal, apatah lagi kalau shaklee 1 item pon dah lebih RM 30. NAK BELI 10 barang memang pikir panjang kan?

Tapi no hal. Customer bayar, then kita order. Unless memang customer super ramai and diowg dah memang setiap bulan ambik by COD. Hanya prepare by forecasting kalau item selalu out of stock.

Ramai orang stuck untuk buat bisnes sebab modal. Kene beli stok dan simpan kat rumah. Belum lagi stock tak berjalan untuk satu tempoh yang panjang. Jenuh nak rolling beli stock lain especially bagi yang jenis bisnes pelbagai barangan dalam satu kedai.

4. Keuntungan shaklee ada 2. Untung runcit, dan bonus daripada belian melebihi RM 500 SETIAP BULAN. So, kalau bisnes, kita decide sendiri nak untung banyak mana. UNLIMITED. Makin banyak item dijual, makin banyak point terkumpul. Makanya keuntungan semakin banyak.

5. Shaklee tak pernah miss bayar bonus pada setiap ahli yang layak. Tak perlu nak chase mcm chase orang bayar hutang maaa. Setiap 14hb, akan masuklah dalam akaun bank kita sejumlah duit tunai😍

6. Tak perlu susah cari pembuktian saintifik. Prove untuk setiap supplement shaklee dah ada. Shaklee always with the science proven!

7. Product sangat tinggi repeat order. Nak jual barang yang orang beli sekali setiap bulan, atau nak jual barang orang beli sekali je seumur hidup?

8. Sistem shaklee semua dah lengkap. Termasuk reward. Ada banyak lagi reward lain selain cash reward! Trip FREE 5bintang? Yes yes yessss

9 Dan 10? Meh tanya kita lahhhh. Tulis panjang2 ni orang baca tak? Kiki

Bertindak segera kalau anda perlukan extra income, extra time for family😊

Jom join nadim now now now..new cycle begins next month!

Comments

Popular posts from this blog

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN

SENARAI PANTANG LARANG G6PD