SKINCARE YANG SELAMAT UNTUK IBU MENGANDUNG

Tahniah, anda hamil! Ni saya nak kongsikan sejenis skincare yang selamat untuk ibu mengandung.

Perlu diingat, skincare yang mengandungi bahan kimia merbahaya boleh menjejaskan kandungan anda.

 The best skin care ever! 😍πŸ”₯

YOUTH SHAKLEE

Apa best sangat sangat YOUTH ni compare to other skin care brand?

✅ πŸ’― natural! (bebas dari 1500 chemicals!)
✅ πŸ’― vegan! (diesktrak daripada 100% bahan botani semulajadi)
✅ Kesan seawal 7hari! 😎
✅ Tidak menyebabkan allergic reaction
✅ Tidak menyumbat liang pori
✅ Tidak diuji ke atas haiwan
✅ Dibuktikan selamat utk mata, tiada rengsangan termasuk mata yg sensitif!
✅ Dibuktikan berkesan utk SEMUA jenis kulit!
✅ Dibuktikan sesuai utk lelaki, perempuan, 20an hingga warga emas!
✅ Dibuktikan mampu menjadikan kulit kelihatan lebih muda dari usia sebenar! 😍
.
HIGHLY RECOMMEND u grab full set YOUTH masa promo ni! Serious berbaloi sangat-sangat!
.
Tahu tak, if u order INTENSIVE TREATMENT & REPAIR SET sekarang, u akan dapat semua kat bawah ni :
.
πŸ’‹ Youth Luminious Gel Oil Cleanser
πŸ’‹ Youth Perfecting Skin Toner
πŸ’‹ Youth Activating Serum
πŸ’‹ Youth Age Defense Moisturizer SPF50
πŸ’‹ Youth Advanced Renewal Night Cream
.
Dan!
.
🌹 FREE YOUTH Radiance C+E (effect cream ni sgt powerful! muka glowing bila bangun pagi esoknya)
🌹 FREE Membership (Lepas ni nak beli mana2 produk shaklee pun guna member price je!)
🌹 FREE Consultation
🌹 FREE Postage (ke seluruh Malaysia)
🌹 FREE YOUTH Bag (limited edition ni!)
🌹 Cashback RM40 (akan masuk ke acc bank anda on April😎)

Best kan? Jom Order YOUTH sekarang

Rakan Shaklee Anda
Nadimah Muhammad (Nadim)

♥ WhatsApp : 014-9408215♥ Call / message: 011-10408215
♥ FB Page: gerobok Sihat
♥ FB : Nadimah Muhammad
♥ COD : Jalan Kebun, Kg Kebun Baru, Teluk Panglima Garang, Kota Kemuning, Shah Alam, Subang Jaya dan sekitarnya

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Comments

Popular posts from this blog

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SENARAI PANTANG LARANG G6PD