SKINCARE UNTUK MASALAH PSIORASIS

Orang yang ada masalah psiorasis sangat susah nak mencari skincare yang bebas daripada sebarang bahan kimia. Betul kan? Harini nadim nak share skincare yang selamat untuk masalah psiorasis. 

YOUTH skincare merupakan regimen kecantikan terbaru daripada syarikat Shaklee Corporation

Dengan tagline ALWAYS SAFE | ALWAYS WORK | ALWAYS EFFECTIVE, skincare terbaru Shaklee ni menggantikan 2 jenama skincare Shaklee sebelum ni iaitu Nutriwhite dan Enfuselle. 

YOUTH merupakan regimen kecantikan untuk melewatkan tanda-tanda penuaan pada kulit wajah setiap lelaki dan wanita. Penciptaannya yang sangat unik tanpa 1500 bahan kimia sangat menarik perhatian ramai orang termasuk pesakit yang ada masalah kulit psiorasis. 

Terbaru, salah seorang isteri pada pesakit psiorasis telah mencuba YOUTH pada suaminya. Sebenarnya, memang suami dia akan sentiasa jadi bahan ujikaji beliau untuk skincare ni. Terbaik betul si isteri. Hihi

Macam-macam skincare mereka ni dah cuba. Jenama local, jenama oversea, mahal dan murah, semua dah cuba. Dan seperti biasa, YOUTH juga beliau cuba pada suaminya. 

Tak seperti skincare yang pernah dicuba, semuanya buatkan kulit suami yang ada psiorasis ni berubah menjadi kemerahan dan rashes. Tapi dengan YOUTH, kulit muka suaminya lepas guna je jadi licin! Esoknya pon kulit si suami masih belum memerah seperti biasa. Minggu demi minggu, kulit suami bertukar daripada kemerahan yang asal kini dah semakin sekata warnanya. Terbaikkkk



Proved! Memang dikira bebas bahan kimia lah. 1500 tu listed. Memang takde bahan kimia senang cerita. 



Maka, bergembiralah wahai mereka yang ada masalah psiorasis. Anda boleh guna YOUTH dengan gembira. 

Jom kita tengok, apa yang ada dalam Skincare Youth yang sesuai untuk mereka yang ada masalah psiorasis ni. 


Ada 6 langkah untuk mendapatkan kulit yang cantik dengan YOUTH

Langkah pertama : Membersih dengan YOUTH LUMINOUS GEL OIL CLEANSER

Cleanser Youth didatangkan dengan dua fungsi. Membersih dan juga scrub secara lembut. Jadinya, dah tak perlu beli scrub lain untuk buang sel kulit mati di permukaan muka. 

Langkah kedua : Menutup pori yang sudah dibersihkan dengan YOUTH PERFECTING SKIN TONER

Tidak seperti toner biasa, toner YOUTH ni tak membuatkan mata anda rasa pedih yer. Best je effect bila kenakan toner ni. Sangat lembut je kat muka. Bersih segala liang pori-pori yang terbuka tadi masa pembersihan. 

Langkah ketiga : memulih dan memperbaiki kulit dengan SHAKLEE YOUTH ACTIVATING SERUM

Power setiap produk kecantikan adalah pada serum kan. Tak ketinggalan bagi YOUTH, dalam YOUTH Serum ni ada bahan yang mampu membuatkan pori mengecil, menghilangkan jeragat dan juga meremajakan secara semulajadi

Ianya dilengkapi dengan Youth Vital repair complex yang jauh lagi power daripada produk lain di pasaran sedia ada taw

Langkah keempat : Melembap dan memberi nutrisi kepada kulit dengan YOUTH AGE DEFENSE MOISTURIZER SPF 50 pada waktu siang dan YOUTH ADVANCED RENEWAL NIGHT CREAM pada waktu malam

Mosturizer siang dah ada SPF 50, so dah tak perlu tempek foundation dan sunblock lagi dah yer. Jimat! 

Penjagaan extra dan istimewa : RADIANCE C + E yang mengandungi 20% Vitamin C Bioavailable untuk rawatan intensif pada  masalah kulit seperti :
  1. Jeragat
  2. Jerawat
  3. Parut Berlubang 
  4. Hyperpigmentation
  5. Jeragat Bertompok
  6. Kedutan
  7. Kulit kendur
Rakan Shaklee Anda
Nadimah Muhammad (Nadim)

♥ WhatsApp : 014-9408215♥ Call / message: 011-10408215
♥ FB Page: gerobok Sihat
♥ FB : Nadimah Muhammad
♥ COD : Jalan Kebun, Kg Kebun Baru, Teluk Panglima Garang, Kota Kemuning, Shah Alam, Subang Jaya dan sekitarnya

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease



Comments

Popular posts from this blog

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SENARAI PANTANG LARANG G6PD