TESTIMONI OSTEMATRIX UNTUK SEMBELIT

Testimoni ostematrix untuk masalah sembelit masa berpantang ni sangat banyak. Sebab tu ostematrix menjadi salah satu item penting dalam daily essential vitamin, set pre natal dan jugak set post natal. Kerana sembelit adalah masalah biasa ramai orang!

Sembelit tu sakit, tapi seriusly sakit tu lagi ngeri kalau sembelit terjadi lepas berpantang. Kadang tu drag sampai ke anak dah masuk 3-4 bulan pon ada. Belum habis trauma contraction dan sakit bersalin and kene jahit, sakit pulak sembelit yang terpaksa push keluarkan najis daripada badan. Rasa sama macam nak keluarkan baby lagi seorang je😅

Jangan ambik masa lama..nadim pon pernah kene..sekali pon tak nak dah ulangi lagi. Serik!

Lepas ambik ostematrix, serius serius memang dah takkan sembelit lagi

Sis emy, my cousin..anak 3 bulan dah. Selama 3 bulan tu lah sembelit sampai berdarah. Kononnya pada dia minum air 3 liter dan makan buah tu cukupla, buley baik sembelit. Tapi sampai 3 bulan masih lagi tak okey. 

Last sekali try ostematrix, makan malam ni esok dah tak sembelit. 5 hari dah makan ostematrix ni, setiap hari membuang dengan sangat mudah. Takde darah, takde sembelit, takde sakit! 

See. Jom jom jommm. Atasi now. Ostematrix ni murah and affordable. Rm 61 je sebotol untuk consume sebulan. Banyak lagi yang best lepas amalkan ostematrix ni






Contact nadim now. Terus COD ke sekitar Jln Kebun, Jln Punai, teluk panglima garang dan berdekatan

www.wasap.my/60149408215

Comments

Popular posts from this blog

SUSU BADAN CAIR. NI CARA PEKATKAN SUSU BADAN

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN