TESTIMONI YOUTH SKINCARE UNTUK MASALAH PORI-PORI BESAR

Hai semua. Harini nadim nak share beberapa testimoni Youth Skincare untuk masalah pori-pori besar. 

TENGOK MUKA HUSBAND BERLUBANG

Oih sama je husband awak dengan saya

Jenis pori-pori besar, sebab tak pernah jaga muka. Cuci muka pon kena paksa setiap hari. Kalau tak paksa, tak cuci lah mukanya. Semua kotoran tersumbat menyebabkan pori-pori makin hari makin membesar dengan jayanya. 

Selepas 10 hari, kawan nadim paksa suami pakai YOUTH di sebelah malam SAHAJA, 

NI LAH HASILNYA


PORI BESAR semakin mengecil
Ni kalau pakai setiap hari paling kurang sebulan, konsisten dengan full set, kompom kompom kompommmmmm

FLAWLESSS. Muka tu mesti akan jadi semakin halus, pori pori besar pon takkan nampak dah

Tak caya?
Nanti nadim up testimoni youth yang belum pon lagi cukup q30hari











Kami janjikan RESULT YANG 100% BERKESAN DAN SELAMAT

Hanya dengan YOUTH skincare jenama Shaklee

Dapatkan YOUTH anda harini.

Nadim ada offer lagi hingga hujung bulan march taw. Sape beli starter set akan dapat cermin yang sangat exclusive. Cermin ni boleh tengok pori muka dengan sangat jelas.

Dan sape yang beli FULL SET, akan dapat satu Radiance C  dan E secara PERCUMA SAHAJA!!

Beri peluang parut dan jerawat untuk terkambus tahun ni

Youth dan Shaklee sememangnya beri harapan kepada mereka yang dah hampir putus asa dengan parut dan masalah jerawat kronik ni

Youth lengkap dengan 6 tindakan utama:
1. Cleanser- 3 in 1, tak mengandungi sabun, pH seimbang mencuci muka hingga ke liang pori-pori, boleh juga jadikan sebagai scrub

2. Mosturizer SPF 50 - Melembapkan dan melindungi kulit daripada sinar matahari

3. Toner - membersihkan sel kulit mati, bekalkan nutrisi dan menyerikan wajah

4. Serum - mengandungi 10x ganda bahan aktif untuk pembaharuan sel, menggalakkan penghasilan kolagen dan membuatkan kulit semakin muda

5. Krim malam - mengandungi extract yg tinggi antioksidan untuk menggalakkan proses pembaharuan sel kulit semasa tidur, merangsang penghasilan kolagen dan elastin, membuatkan kulit semakin awet muda, licin dan cerah

6. Radiance C + E (PERCUMA PROMOSI MARCH 2018)
- Mengandungi 20% vitamin C tulen membantu menegang, mencerahkan, memudarkan jeragat, mengurangkan garis halus, melicinkan dan mencerahkan kulit

Bebas 1500 bahan kimia bahaya!!

Jangan tak taw, produk terkenal kecantikan juga ada paraben!

Jom beralih pada YOUTH harini jugak.


Rakan Shaklee Anda
Nadimah Muhammad (Nadim)

♥  Call / message/whatsapp: 011-10408215
♥ FB Page: gerobok Sihat
♥ FB : Nadimah Muhammad
♥ COD : Jalan Kebun, Kg Kebun Baru, Teluk Panglima Garang, Kota Kemuning, Shah Alam, Subang Jaya dan sekitarnya




Comments

Popular posts from this blog

SUSU BADAN CAIR. NI CARA PEKATKAN SUSU BADAN

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

7 Zikir Mudah Menjemput Rezeki, kalau diamalkan anda akan terkejut Rezeki datang tak pernah HABIS !!