TESTIMONI YOUTH™ SKINCARE

Harini nadim nak tunjuk testimoni mereka yang dah pon memulakan rutin memakai skincare baru, Testimoni YOUTH™ Skincare. 

MAHAL, TAPI ADA YANG LAGI MAHAL DAN TAK OKEY PON PADA HUSBAND SAYA YANG ADA PSIORASIS

Kata salah seorang customer YOUTH™

What? 

Beli produk skincare mahal kononnya sebab kemahalan tu mungkin disebabkan kandungannya yang lebih organik tanpa bahan kimia kannnn. 

UOLS, orang yang ada masalah psiorasis ni lagi teruk daripada tahap ECZEMA taw. On steroid dan ubat pon, kadang-kadang masalah tu datang je. 

Mengikut customer ni, dia sentiasa mencuba skincare baru tak kira even daripada luar negara sekalipon dan harganya mahal pada suaminya kerana suami menghidapi masalah psiorasis. Setiap kali cuba, mesti muka husbandnya akan break out dalam masa sehari jer. Takde satu pon yang berjaya! Itu tandanya setiap produk tu even claim "natural" pon tetap juga ada bahan kimia. 

Tapi sebenarnyaaaaaaaa.... Sekarang ni dah tak perlu risau lagi dah. Ada 1 skincare ni, beliau test juga pada muka suaminya, kulit beliau TAK BREAK OUT pon lepas pakai YOUTH. Sehari, dua hari dan seterusnya bahkan tona kulit muka suaminya menjadi semakin sekata tanpa merah-merah lagi. Boleh guna tanpa was was! 

Nadim share out the testimoni lain juga yer. 









Banyak wanita jer. Hehe. Lelaki pon pakai yer. Don't worry. 

Wanita bukanlah enggan menerima hakikat bahawa dirinya semakin berusia – mereka sebenarnya enggan mengorbankan pengalaman mereka dengan sebarang benda! Mereka hanya tidak suka melihat diri mereka di dalam cermin yang tidak menunjukkan betapa mudanya mereka rasakan di dalam diri. Tu sebab ramai testimoni wanita. Kiki

Kenapa MESTI youth?

KEISTIMEWAAN YOUTH SKIN CARE :
✅ Mempunyai 8 PATENT khas
✅ 100% VEGAN
✅ KESAN SEAWAL 7 HARI
✅ BEBAS DARI 1,500 BAHAN KIMIA DAN BAHAN MERBAHAYA YANG BIASA TERDAPAT DALAM MANA-MANA SKINCARE
✅ SESUAI UTK SEMUA JENIS KULIT TERMASUK KULIT SENSITIF
✅ HYPOALLERGENIC
✅ NON-COMEDOGENIC
✅ DERMATOLOGIST-TESTED dan OPHTHALMOLOGIST-TESTED
(membuktikan bahawa skincare ini selamat untuk mata, tidak merengsakan walaupun pada mata yang sensitif ).

Ada ujian klinikal?
Of course ada!

🏆100% wanita yang guna skin care YOUTH telah menjadikan kulit mereka kelihatan lebih muda

Dan!

🏆2/3 wanita yang guna skin care YOUTH ni telah menjadikan usia kulit mereka 10 tahun lebih muda dari usia sebenar apabila diuji menggunakan skin age index.

Indeks penuaan kulit (skin age index) ni apa?

Skin age index ni dibangunkan secara klinikal oleh pakar-pakar kulit antarabangsa untuk mengukur kehadiran tanda-tanda utama penuaan kulit.

Apa yang diambil kira?

Data diambil kira melalui beberapa item ni yer:

  • Kedutan kulit
  • Saiz pori-pori
  • Tona kulit
  • Keanjalan
  • Tekstur kulit
  • Hiperpigmentasi
  • Seri kulit
  • Kekenduran

Senarai 1500 bahan yang tidak digunakan dalam YOUTH™: 
  1. Lauril Sulfat/Laureth Sulfat
  2. Pewangi Sintetik
  3. Paraben
  4. Pengawet Formaldehid
  5. Resorsinol
  6. Minyak Mineral/Paraffin/Petrolatum
  7. Biji mikro (Plastik Mikro)
  8. EDTA
  9. Ethanolamines (MEA/DEA/TEA)
  10. Benzofenon
  11. Phthalates
  12. Cyclosilicone
  13. Sebatian ammonium kuartener
  14. Quaternium-15
  15. Hydroquinone
  16. Pewarna Sintetik
  17. Bahan-bahan dari haiwan
  18. Lanolin
  19. Propylene glycol
  20. Logam Berat
  21. Merkuri
  22. Perak & Garam
  23. Garam Barium
  24. Pelarut
  25. Toluene
  26. Bahan Dorong Chlorofluorocarbon
  27. Sebatian berfluorin
  28. Tar Arang
  29. Talkum
  30. Gandum (Gluten)

KUASA BOTANIKAL

YOUTH™ adalah sebuah revolusi baru dalam kosmetik dan penjagaan kulit. Dengan lapan paten dan paten-diproses, setiap produk YOUTH diformulasikan secara spesifik untuk menangani pelbagai faktor penuaan, samada ianya cara gaya hidup, kerosakan persekitaran, atau penuaan semulajadi


MUSCADINE GRAPE

Polifenol Muscadine Grape yang dalam proses patent melindungi dan memperbaiki DNA sel dalam masa yang sama menghalang kerosakan kolagen dan elastin. Muscadine grape adalah salah satu bahan utama dalam sirap tonik ajaib Shaklee, yakni VIVIX! 


APPLE STEM CELL EXTRACT

Kajian menunjukkan bahawa Apple Stem Cell Extract mengaktifkan dan mempercepat pembaharuan sel kulit untuk kulit kelihatan lebih muda. 

Ia juga mengekalkan serta memperbaiki tisu kulit supaya kulit anda kelihatan lebih berseri dan lembut, lebih lama.

Kebanyakan produk skincare lain juga menggunakan apple stemcell ni sebagai bahan aktif dalam serum mereka untuk meremajakan kulit. 


LOTUS JAPONICUS

YOUTH Complex yang dalam proses paten, digabungkan dengan Lotus Japonicus, mengaktifkan protein youth yang penting untuk penjanaan semula sel bagi menghasilkan lebih kolagen, elastin dan fibrilin. 

YOUTH Complex dihasilkan bersama dengan Lotus Japonicus dan Schisandra Chinensis Fruit Extract, yang membekalkan lebih banyak nutrien dan tenaga kepada kulit anda secara berstruktur



SCHISANDRA CHINENSIS FRUIT EXTRACT

Secara tradisionalnya, herba ini digunakan di China, Jepun dan Korea untuk melegakan keradangan dan kegatalan kulit. Sesuai untuk semua jenis kulit, Schisandra Chinensis Fruit Extract menyokong struktur kulit muda dengan menyuburkan kulit dengan vitamin semulajadi dan antioksidan




VITAL REPAIR+® COMPLEX

Vital Repair Complex+® yang mempunyai pelbagai paten memberikan nutrien anti oksida dan vitamin-vitamin penting untuk menghalang radikal bebas yang merosakkan kulit dan menggalakkan tumbesaran sel sihat


YOU WANT TO LOOK YOUNGER LONGER?  


Pilihlah YOUTH™

Feel free to message me untuk pertanyaan dan pre order. Sebenarnya dalam 7 hari sahaja, YOUTH ni dah 2 kali sold out taw. Sekarang kita tengah menunggu stok daripada US lagi sekali. Kan kata, ianya sangat terbaik sampai berebut-rebut orang membelinya. 

Rakan Shaklee Anda
Nadimah Muhammad (Nadim)

♥ WhatsApp : 014-9408215♥ Call / message: 011-10408215
♥ FB Page: gerobok Sihat
♥ FB : Nadimah Muhammad
♥ COD : Jalan Kebun, Kg Kebun Baru, Teluk Panglima Garang, Kota Kemuning, Shah Alam, Subang Jaya dan sekitarnya

** These statements have not been evaluated by the Food and Drug Administration. These products are not intended to diagnose, treat, cure, or prevent any disease

Comments

Popular posts from this blog

SUSU BADAN CAIR. NI CARA PEKATKAN SUSU BADAN

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA