2018 SANGAT MECABAR

2018 yang sangat mencabar bagi nadim.

Buang jauh-jauh comfort zone!

Awal tahun lagi husband dah bersuara,
"so, apa plan this year?"

Soalan mencabar jiwa nih. Usaha, financial, house management, kids management and time.

Sebab, both of us tahu. Our life will be more challenging kalau income statik je. Anak akan tambah, price everything increase. Totally comfort zone kene buang jauh2. Sedikit mengeluh keluar. Huhu

Mungkin bagi suri rumah biasa, static life is a common. Not for me. Not productive is not my type.

So, few things listed, planned and sedang dibuat. Moga lepas ni consistent hingga ke hujung tahun dan sentiasa excited utk tengok resultnya!!

Vblog,
Blog,
Youtube,
Coaching live,
Normal Checklist!
Unstuck the stuck!

Be good to the plans okay nadim! Marketing pon semakin mencabar dan tak boleh stick pada cara lama dah. Kene lebih agresif.

Sape nak tambah income dan nak jadi produktif tahun ni, meh roger. Kita buat sama-sama, berkumpulan baru betul-betul semangat.

HSG ARE U IN??

#tsunamishaklee
#tsunamishaklee2018
#bangkitG17

Comments

Popular posts from this blog

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SENARAI PANTANG LARANG G6PD