VITAMIN UNTUK BERPANTANG

Ramai orang tak suka makan banyak2 pil masa berpantang. Herba2 pon tak nak. Ada tak vitamin untuk berpantang?

Macam Nadim, alhamdulillah memang dah dari awal makan supplement. Tapi tu pon culas kalau banyak sangat. Herba-herba memang nadim tak berani ambik. Sebab takut, takut effect dia tu yang kita tak tahu.

So memang nadim pilih untuk ambik vitamin sepanjang berpantang.

Just ambik basic.
👉Ostematriks untuk lawas dan bekalan kalsium
👉Vitamin C untuk cepat luka baik and immune, vitamin resdung ni
👉 Vitalea utk maintain HB masa menyusu

Ada lagi supplement lain. Alfalfa, omega, ESP, garlic, bcomplex, GLA, kolagen. Fuhhhh banyak nawwww

Kompom tak makan kalau beli semua ni

So, untuk tak nak ambik full list, nadim combine yang basic tu dengan VIVIX untuk cepat luka baik, kuruskan badan, elakkan meroyan and elakkan penyakit rengat

Ada yg tanya, boleh tak tak nak ambik yg basic tapi amik vivix jer?
.
Bagi nadim, atleast combine Vivix dengan Ostematriks😅

Sebab sembelit sangattttt perlukan ostematriks utk lancarkan. Dan yg lain tu, Vivix boleh bantu dengan jayanya

Polifenol dan Resverstrol dalam Vivix nih dapat membantu untuk mempercepat proses baik pulih luka, both luka bersalin secara normal atau pun bersalin caeser

Pengalaman ramai customer yg consume memang Vivix nih terbaik sgt utk mereka yg bersalin secara czer, Luka tu baik dengan sendiri tanpa ada infection, bernanah atau jahitan terbuka. Rasa ngilu pon cepat hilang. Epidural effects? Hanya sekejap je, dan terus hilang tak makan tahun pon

So for those yang nak cuba Vivix selepas bersalin, Nadim memang highly recommended.. Tapi tambah ostematriks!
.
Berminat untuk berpantang dengan suplement kepercayaan ramai?
.
Hubungi Nadim yer. InsyaAllah akan guide untuk penyusuan jugak😊

Nadim
www.wasap.my/60149408215

Comments

Popular posts from this blog

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SENARAI PANTANG LARANG G6PD

PANTANG LARANG PESAKIT GOUT