SELAMAT DATANG TAHUN 2018

Selamat datang tahun baru. 
Hari baru tahun baru
Semangat baru!!!

Alhamdulillah, welcome new year 2018. 
Tahun baru hari pertama kita bercuti lagi. New Year Eve! 

Moga tahun ni dipermudahkan lagi urusan as WAHM😍

SETAHUN sudah bergelar suri rumah bergaji. Setahun jugak menghadapi jatuh bangun tanpa mengharapkan gaji setiap awal bulan. 

Ramai yang menentang keputusan nadim dulu. Dan sampai sekarang masih lagi ada yang suruh kerja balik. Hoho. Well, saya masih bekerja. Tapi bekerja bersama anak dari rumah sebagai Shaklee Distributor dan leader. 

Siapa kata tak boleh hidup bila dah jadi suri rumah tanpa income? Alhamdulillah, my life much easier now. Anak depan mata. Dialah BIG WHY SAYA. KELUARGA BIG WHY SAYA. Takde alasan yang boleh menyebabkan kita down. Easier cara suri rumah la. Nak mendidik anak sambil bekerja dari rumah ni sememangnya cabaran besar jugak. Haha

Tahun 2018 tahun mencabar bagi peniaga online. Ni VIRAL! Betul atau tak, kita sama2 tengok yer! 

Yang penting, be yourself. Kuatkan semangat, teguhkan big why kenapa bisnes? Sape yang kita nak bawa bersama bila kita berjaya? Sape yang nak kita bantu pada tahun serba mencabar ni? Nak usaha atau nak tunggu dan lihat?

Tanya pada diri dan keep your self motivated! 

Okay okay?

Sape yang nak buat income dengan Shaklee, meh roger! Kita berjaya sama-sama daki tangga kejayaan!

Welcome new year 2018!
Please be nice to me😍


Nadimah Muhammad
Trusted Shaklee leader
Facebook: Nadimah Muhammad 
Whatsapp: 014-9408215
Kawasan COD: Jalan Kebun, Seksyen 32 Shah Alam, Kota Kemuning, Kampung Kebun Baru, Sijangkang, Johan Setia, Shah Alam, Subang Jaya

Comments

Popular posts from this blog

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SENARAI PANTANG LARANG G6PD