BILA JOIN AHLI SHAKLEE

Nadim join ahli shaklee pada tahun 2013. 5 tahun dah rupanya. 

Ni gambar sebelum makan Shaklee. Ditahun yang sama. Masa my brestfriend bertunangšŸ˜Š

Saya makan dan join ahli shaklee, niatnya hanya untuk dapat harga murah and hilangkan masalah resdung. 

Tapi lepas dapat #shakleeeffect yang bagus, saya rasa nak terjebak dengan bisnes plak. Nak dapatkan duit geli-geli and plus bantu kawan-kawandapat produk bagus jugak daripada try macam-macam untuk hilangkan masalah kesihatan. 
With my chicky baby, today. Tanpa sebarang mekap i tetap nampak glowing kan. Hoho. Hampir 5 tahun makan Vitamin Shaklee. 

Awalan bisnes, nak dapat duit geli-hgeli and bantu orang lain dapat kesihatan yang baik. 

Bila dah faham konsep sebenar dan bisnes semakin matang, target  pon ikut kematangan. Ceh ceh cehhhhh. 

Sekarang, dah jadi leader dalam kumpulan yang dah pon ada 3 level bisnes dan makan sendiri. I wanna go further. Up the ranking, up the quality leaders in the group sama macam group shaklee lain yang berkembang pesat menyebarkan kebaikan shakleešŸ˜Š

Bisnes, mesti ada target. Target income, target berapa ramai orang yang nak dibantu, berapa ramai yang dah dibantu, target zakat nak bagi berapa dan sebagainya. 

Takde target? Kejap je lingkup dan tukar2 bisnes. Percayalahhhhhh. 

Nak join bisnes dan anda suka bantu and tengok orang lain lebih sihat? Poket lebih gemuk dengan income? 

Jom sertai kami di HSG! 

Founder HSG,
Nadimah muhammad
www.wasap.my/60149408215

#tsunamishaklee 
#tsunamishaklee2018
#bangkitG17

Comments

Popular posts from this blog

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SENARAI PANTANG LARANG G6PD

PANTANG LARANG PESAKIT GOUT