BILA MAK TAK SIHAT, ANAK KURANG MENDAPAT PERHATIAN.

Anak tak sihat takpe, mak ada nak jaga.

Tapi tak nak gak, sian si anak. Menangis tak selesa. Asyik nk tepek je. Tak sakit pon tepek, dah sakit lagi lah mommy monster kene bertenaga.

Sebab tu, nadim sediakan immune booster supplement untuk zayyad setiap hari. Sekarang hari2 dia mintak sendiri tak payah hulur. Lambat je mintak. Its omega guard. Si minyak ikan yang sangat bgus untuk elakkan selsema dan kahak. Juga bagus untuk otot, keseimbangan badan and minda si kecil.

Alhamdulillah, sejak tu zayyad jarang selsema dan demam.

Tapi camne kalau mak yang sakit?
Sape nak jaga anak?
Mak kene masuk ward lama2?
Anak kompom terabai. Lagi kalau ayah x reti nak handle..

Thats why, nadim sangat alert bab kesihatan. Seluruh family. Makan cara sihat, jangan nak mengada bergula banyak la, jangan nak mengada berlemak sangat la, rajin2kan diri berjalan sana sini takley manja2. Tak jogging takpe, janji kuar peluh. Suplement? Well, not a compromise.

Fikir2 kan. Lagi kalau genetik ada 3 serangkai. Biar berpantang makan time sihat, jangan berpantang makan ketika sakit. It's hurt so many people not only ourselves.

Nak suplement untuk maintain sihat?optimum one?

Roger2!

Nadim
www.wasap.my/60149408215

#tsunamishaklee
#tsunamishaklee2018
#bangkitG17

Comments

Popular posts from this blog

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SENARAI PANTANG LARANG G6PD

PANTANG LARANG PESAKIT GOUT