RESIPI KEJAYAAN BISNES

NEVER NEVER NEVER GIVE UP

Ni patut ada dalam diri semua usahawan dan bisnes owner.

kalau cepat give up bila dilanda masalah, memang percaya lah bisnes kita ni naik kejap and terus merudum.

Buat sesuatu, kalau tak jadi. Ubah.
Tak jadi lagi, ubah.
Tak jadi lagi, ubah.

Setiap kali tu improve. Jangan give up. Allah tengok setiap usaha kita. Harini hari jumaat, usaha banyak-banyak lagi daripada biasa disusuli amalan yg buat Allah makin sayang kat kita.

Mesti jadi punya lah.

Tak caya?
Dulu, nadim pon x caya. Tapi buat je. Hasilnya, jadilah i sekarang! Hihi.

Believe before happen!

Jom p shaklee!
Nak selit order wassap naaa.

Nadim
Founder #HSG
www.wasap.my/60149408215

#tsunamishaklee
#tsunamishaklee2018
#bangkitG17

Comments

Popular posts from this blog

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SENARAI PANTANG LARANG G6PD