PERUBAHAN SELEPAS BERSHAKLEE

2013 nadim mula bisnes Shaklee lepas dah rasai sendiri pengalaman kesihatan sangat-sangat improve dengan shaklee.

Masa tu gunakan medium FACEBOOK je utk posting iklan dan testimoni. Alahmdulillah, sokongan kawan-kawan sangat baik. Sales setiap bulan jauh berbanding gaji.

Tapi bukan mudah la nak berbisnes. Nasib baik sokongan family and kawan2 dekat tu sangat memberangsangkan. Bila dah nampak #shakleeeffect, laju je diowang nak vitamin untuk atasi masalah yang dihadapi.

Bila decide nak resign, tentangan mula muncul daripada orang-orang tua. Yelah, kerjaya dah ok. Gaji ok, bonus combine pon ok. Kenapa tak buat dua2 je sekali kan.

Long to short, till today masih lagi ramai suh nadim kerja balik instead of taking care my small family. Takpe. Nadim akan buktikan, walaupon tinggalkan kerjaya engineer, ilmu yang ada tetap bermanfaat untuk kerjaya nadim as health nutritionist and leader.

Sebab nadim taw, ni lah bisnes untuk diwariskan. Bisnes yang satu2 nya anak cucu boleh nikmati faedah dia sampai la ke beberapa keturunan..KALAU NADIM BUAT BETUL2  la. Kalau main2, nak sara hidup pon TAK LEPAS WEI!

Jangan nak BERANGAN JAUH LA kalau TINDAKAN ZERO!

TARGET, ILMU, TINDAKAN MESTI SEIRING. LETS GO! HIT THE STAR!

Bakar semangat sikit pagi2 nihhh. You all yang lain pon, buat apa2 buat sungguh2. Don't PLAY2!

Ikhlas,
Nadimah Muhammad
Founder HSG

#tsunamishaklee
#tsunamishaklee2018
#bangkitG17A

Comments

Popular posts from this blog

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SENARAI PANTANG LARANG G6PD

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN