JOM RECHARGE WAKTU WEEKEND

Setiap hari rutin yang sama bila dah jadi suri rumah. 

Ramai tanya bosan tak duk rumah? Yelah daripada sibuk kerja, tukar dok rumah buat apa je pon kann. 

Huhu. Buat apa je ni kene tukar mind set. Bila dengan anak kat rumah, banyak la hal nya. Dengan anak makin manja, dengan nak mengajar si anak belajar itu dan ini, rumah bersepah setiap masa dek kerana si kenet buat "kerja dia" , kita nak kene kemas lagi, mana nak handle bisnes lagi. 

Lagi takde rehat adalah😅

Tapi, part mencabar bila emosi dan semangat di rumah banyak akan naik turun. Ni untuk orang bisnes applied, org yang suri rumah semata je pon applied. Apatah lagi ngan anak nak mengempeng, dan kita letak priority banyak pada anak, abaikan benda lain. 

Bila jadi mcm ni, something have to do la. Either partner bagitaw yg ni salah, atau kita kene muhasabah diri. RECHARGE. 

Recharge banyak cara. 

Nadim suka buat, 
1.Pergilah mana-mana berjalan tengok kawasan orang
2. Jalan-jalan kat facebook and instagram tengok orang-orang hebat
3. Cari kawan baik
4. Makan! Hoho
5. Ambik aura kat HQ bisnes


Weekend paling best untuk recharge. Sebab ada orang tolong jagakan si anak. Hihi

 So cmne, recharge dah? 

Ni recharge aura semalam. Kat HQ semangat orang membeli stok banyak tawwww. Biar berjangkit jugak kat nadim ni ha. 

Jom jom recharge in the weekend😊

Do what you love and love what you do. 

Ikhlas by Nadim. 

Ada nak order vitamin and produk Shaklee? Hubungi nadim kat details di bawah yer. 



Facebook: Nadimah Muhammad
Whatsapp: 014-9408215
www.geroboksihatz.blogspot.my

Comments

Popular posts from this blog

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SENARAI PANTANG LARANG G6PD

PANTANG LARANG PESAKIT GOUT