BILA DIGAMBARKAN DENGAN JELAS IA PASTI BERHASIL

Setahun berlalu....

Sebelum2 nya, tiap kali masuk lab mesti desktop ni akan paparkan gambar ni.

Vision board yang saya buat untuk letak target. 2 tahun kekalkan vision board ni.

Alhamdulillah, ada yg dah tercapai. Ada yg belum.

Bila dah tukar ofis daripada lab ke rumah,  vision board desktop dah xde. Nak bukak laptop pon tak boleh asyik ada yang cungkil keluar keyboard. Hahahaa.

But on top of that, nak ceritanya bila kita zahirkan apa yang kita nak dalam hidup kita, tulis, tampal dan tengok hari2 insyaAllah ianya adalah doa yang berterusan dan akan mesti tercapai lah.

Korang ada vision board?

#tsunamishaklee
#tsunamishaklee2018
#bangkitG17

Comments

Popular posts from this blog

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SENARAI PANTANG LARANG G6PD