NAK KURUS, MALAM NAK MAKAN APA?

Ramai orang yang nak kurus musykil kan, malam- malam mana boleh makan nasi. Habis tu nak makan apa untuk diet?

Ha, ni lah dia yang patut anda ambil untuk diet. Tukarkan nasi pada ESP drink. Nak buat shake-shake dengan buah pon best!

ESP ni bukan untuk diminum waktu pagi je taw. Malam pon bolehhh

Pada org yang nak kurus, atau nak extra energy dan ibu menyusu, minum ESP 2x sehari yer

ESP bagus utk bantu pekatkan susu badan dengan kekayaan protein dan kalsium

Lagi satu, sangat bagus untuk kulit. Sape yang sangat-sangat menjaga wajah tu, memang strongly suggest ambik ESP ni bersama dengan Vitamin C dan Vitamin E

Comments

Popular posts from this blog

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SENARAI PANTANG LARANG G6PD

PANTANG LARANG PESAKIT GOUT