BRAND SUPPLEMENT PALING BERKESAN

Hai assalamualaikum semua. Terima kasih melawat. Harini saya akan ceritakan tentang brand supplement paling berkesan yang patut anda cuba.

Mengimbau balik pada 2013, 

Nadim mula ambik supplement Shaklee lepas tak tahan dah dengan resdung yang semakin teruk. MC satu hal, keyakinan diri satu hal, rimas pon satu hal. 

Bila dapat #shakleeeffect yang best which is my resdung dah sangat2 behave, selsema dah cepat baik bahkan tak selsema pon once in a month, i started to change my supplements brand..

Slowly, lepas dah tukar brand supplement termasuk susu Anlene coklat pada ostematrix, nadim tukar pulak household care. Sabun basuh baju, sabun basuh pinggan, dan multipurpose cleaning gel which is Basic H. 

Bila household tukar, skincare pon tukar. Daripada guna safi dan entah pape lagi brand pencuci muka, nadim tukar pada nutriwhite. Both mekap remover and pencuci muka, pelembap muka jugak. 

Kenapa nak tukar semua pada shaklee brand? 


✅Terbukti selamat tanpa 350 bahan kimia dengan 80,000 ujian kualiti setiap tahun
✅ Terbukti berkesan dengan adanya ujian klinikal, ujian pihak ketiga tanpa berkepentingan dan testimoni pelanggan
✅ Terbukti efektif sehinggakan banyak pihak mengiktiraf brand Shaklee ni
✅ Setiap produk ada patents masing-masing. 

Sebab tulah, kalau datang rumah nadim kat mana-mana je akan jumpa perkataan Shaklee. Haha. Dalam toilet, kat dapur, atas peti, kat bilik. 

Dan semestinya, pada sesiapa pon nadim lebih senang approach dan suggest untuk guna brand shaklee berbanding benda lain kalau yang shaklee ada la. Takde, kita dok diam je sebab tak taw selamat macam shaklee ke tak. Hihi



And sampai kini, nadim sangat percaya "change brand, change my life. Its shaklee"

#bangkitG17 
#tsunamishaklee 
#tsunami2018

Comments

Popular posts from this blog

SUSU BADAN CAIR. NI CARA PEKATKAN SUSU BADAN

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA