HADIAH EXCLUSIVE UNTUK DIRI SENDIRI

After a year plus jadi WAHM, dah lama tak dapat hadiah untuk diri sendiri selain hadiah makan makan dan makan. Hahha.

So, this month hadiah paling best nak bagi kat diri plus paw encik suami sekali. Hahaha.

My one of favourite supplement. COLLAGEN POWDER! sempena promosi bulan ni, rembat semua terus. Buy 4 kolagen tambah 1 vitamin C. Lalala. Cukup utk 2 bulan pantangšŸ˜

Ingat lagi, first year buat shaklee dan bekerja. Hadiah first beli dengan duit gaji gelang tangan Habib. Hadiah kedua kereta guna slip gaji, tapi bayar dengan income shaklee. Hadiah ketiga, komitmen beli rumah. Dengan slip gaji, tapi orang lain bayarkan rumah.

Ni antara hadiah besar la! Lama dah tak buat hadiah besar2 ni bagi kat diri sendiri.

Takde hadiah, takde motivasi!

Eh betul ke? Hihi. Barulah nampak hasil usaha kita selama  ni.

Kan kannn.

Eh, jomlah hadiahkan kolagen Shaklee bulan ni. Berbaloi-baloi. Kolagen Shaklee memang pilihan ramai wanita untuk aset dalaman dan juga penampilan luaran.

#tsunamishaklee
#tsunamishaklee2018
#bangkitG17

Comments

Popular posts from this blog

5 CARA KELUARKAN SUSU BADAN YANG SEDIKIT SELEPAS BERSALIN

CARA MENGGUNAKAN STERIMAR UNTUK BAYI SELSEMA

SUSU BADAN CAIR. NI CARA PEKATKAN SUSU BADAN